Classes d’accent mallorquí

Mentre el Sr. Gat i jo arreglem les nostres diferències, jo segueixo treballant en els personatges del Valga’m Déu 3.0. Ahir em vau dir que la Gemma tenia massa cara de nena, i jo també ho crec. Per això en els esbossos d’avui, li he allargat una mica la cara i els ulls. Ara sembla més adulta. Ja quasi serà la definitiva… digueu-me que us sembla, tot i que heu de pensar només són esbossos, i que a mesura que la dibuixi molts cops l’acabaré de polir!

Peeeer cert, que demà és el Dia del Blog! Un invent d’aquests que s’han tret de la màniga, però bueno, que té la seva gràcia, ja que el tema consisteix en recomanar 5 weblogs d’arreu del món. Lo interessant està en recomanar blogs preferentment diferents a la teva pròpia llengua, cultura, punt de vista i posició, perquè així tot plegat té més gràcia que no pas recomanar als quatre amics que ja coneix tothom. O sigui que si voleu participar, aquí diu com!

Però bé, avui encara no és el dia del blog, i per tant sí que recomanaré un blog força proper i conegut. El ja clàssic diari vermell! I és que la Sònia ha incorporat a una amiga seva! La MiA, que té 21 anys, i nòvio des dels 17 (recordem que la Sònia és soltera i en té 25). A partir d’ara, diu que farà un post setmanal explicant les seves experiències. Doncs molt bé, benvinguda MiA!! Ja estem esperant els teus posts! :D

I mentre preparo un parell de sorpreses per demà, us recomano que us mireu aquest curiós fòrum on Harry 007 ofereix donar classes d’accent mallorquí! De tant en tant va penjant vocabulari tant curiós com ca, moix, tasso, furqueta, guinavet, cuera, gipo o calçonera, entre d’altres. No deixa de ser curiós aprendre una mica del dialecte de ses illes, eh? Tot i que si el que preferiu és el llenguatge internacional, el trobareu al fòrum de tías buenas del Ferran! Aquest és internacional!

I si us passeu pel Zapping, trobareu invents estranys, gelats estranys, mars estranys, gossos estranys, i la resposta a la gran pregunta que sempre s’han formulat els homes al llarg de la història del món: Què coi fan les noies al lavabo, que mai van soles? I un especial de noves tècniques d’infermeres… tot això… al Zapping.