Dia del Blog!

Doncs sí, avui és el dia del Blog! Ole, ole i ole! I per tal de celebrar la ocasió, aquí us presento 5 blogs. Com que la idea està en donar a conèixer cultures diferents, he decidit linkar 5 blogs de catalans repartits pel món. De fet, un de cada continent! I aquí els teniu:

1. ASIA: Cròniques del Bernat: El Bernat Agulló viu a Tokyo, Japó. Va començar el seu blog el 5 d’Abril del 2005, i després d’una arribada deplorable, ha passat més d’un any sense deixar de descobrir coses interessants. L’última? Que “T’ESTIMO” és una marca de colònia.

2. EUROPA: Martí in Ireland: Un fotoblog de Martí Curbet, que penja fotografies (i comentaris) des de Dublin! Va començar l’1 de maig del 2005 i des d’aleshores no ha deixat d’il·lustrar-nos.

3. AMÈRICA: Catalonia, politics, and supply chain: Ian Llorens, català i resident a Massachussets, ens explica curiositats d’Amèrica als catalans, i curiositats catalanes als americans. Evidentment, no podia faltar la gastronomia!

4. AUSTRALIA: Vivina a austràlia: L’escriu l’Adriana Puigpelat, des de Wagin, a l’est d’Austràlia, la terra de l’Steve Irwin. Tot just el va començar fa tres dies, farta d’escriure postals absurdes! Espero que el vagi actualitzant, perquè pot ser molt interessant! Se la veu molt sincera i divertida!

5. ÀFRICA: El correu del Txad escrit per Artur Colom, és força més veterà a la blogosfera catalana, que s’inicia el 8 de Juny del 2004. Tot i que no actualitza amb freqüència, les seves històries al Txad són molt interessants per a conèixer la realitat d’aquesta regió de l’Àfrica.

 

I apart d’aconsellar-vos aquests 5 fantàstics blogs d’arreu del món, aprofito el dia del blog per presentar 2 novetats del DVG!

Una d’elles ja us sonarà pel seu fòrum de tias buenas. Efectivament, en Ferran, després de disparar el fòrum i sobrepassar ell solet les 100.000 visites, ha decidit fer un blog minimalista on recull les seves famoses fotografies polaroid. I no us ho perdeu, perquè a més, té els collons de fer una crida a les deuvosguardenques perquè li enviin les seves fotos!

L’altre novetat, no té res a veure! La porta el company Adriatip, i ens presenta les novetats més Geek de tecnologia, gadgets, software… des d’un mousepad plegable, a una aplicació per baixar vídeos de youtube, o portàtils de 8 quilos… en fi… tecnovetats!

PS: Ah, i també és el cumple del ^^Xevi^^! A felicitar-lo!