Deubloguard!

Mentre la Paola em mata, afegeixo un nou DVG artesà, que ens envia la Meri, de casa d’un amic seu de la Cerdanya, i una fantàstica matricula DVG de s’Agaró, enviat per Mirnin! Ole, ole! Moltes gràcies a les dues per a ampliar la Galeria Pels Puestos!!

Us comunico que acabo de crear una nova pàgina amb una llista de tots els blogs que hi ha aquí hostatjats al DVG, però que no porto jo directament, sinó altres persones molt més de fiar! Va començar la Xènia amb el seu Cuac, explicant les seves peripècies, i després es va afegir en Jan amb el seu il·lustrat núvol d’aire. Amb el temps, va aparèixer la Sònia i el Ferran, tractant el sexe i l’erotisme des de dos punts de vista força diferent, i finalment l’Adriatip ha afegit un punt de tecnologia geek a tot plegat! Aquí els teniu:

Ja sabeu que si teniu alguna bona idea per a un blog, m’ho podeu dir, que el muntarem! O també podem fer una secció (com per exemple els còmics,  zapping, el fòrum, el calendari, o els anuncis). Només cal una idea i constància! :)

Per acabar, vull destacar aquest fòrum on en kakashienc ha descobert un tal Jun que dibuixa hentai, i aquest altre on es parla de gustos culinaris (no de culs, sinó de cuina). Pel que fa al Zapping, doneu-li un cop d’ull, que avui porta teletiendas, imatges, youtubes, pits (a la nit), i un gat posseït per satanàs. Tot molt digne de veure!!