Quatre; The End

 

Uf. S’aixeca pel matí atabalada. Ara arribarà a la feina i ell no hi serà. Avui anàva a l’altra delegació. Potser l’enyorança que sentirà  fins que ell arribi… Serà una rutina diària a partir d’ara si ell marxa. Li agafen ganes de plorar. Segueix treballant i pensa en el dinar que ha portat avui. No li vol donar més voltes. Aviat podrà parlar amb ell.

Ell arriba. Quan es veuen; "Como te ha ido?". "Muy bien, la verdad es que muy bien". Hi ha molta gent, i molta feina. Segueixen amb el que estàn fent, i esperen el moment de poder quedar-se sols. Sobretot i especialment ella. Tot i així, quan arriba el moment, és ell el que obre la conversa:

 

"Ayer cuando te fuiste, me diste una penita… ú_ù"

"Porque?"

"Porque me digiste ‘no te vayas’ con una carita…"

"Ya… Es que… No quiero que te vayas…"

"Y que me das para que me quede?"

"Lo que tu quieras"

"Tu ya sabes lo que quiero"

"Si, y por eso te lo digo…"

"De verdad?"

"Si"

"Entonces no me voy"

"Pero estas seguro? Piensalo bien"

"Yo siempre he estado seguro. Tu estas segura?"

"Si, lo estoy. Cuando me digiste que te ibas, empecé a arrepentirme y a hecharte de menos… y eso que todavia no te habias ido. No quiero que te vayas, quiero estar contigo"

"Sabes que te deseo muchisimo, no? Pienso en ti todas las noches antes de acostarme"

"Te voy a complicar la vida…"

"Porque? No lo haras"

"Eres consciente de lo que podria pasar? No piensas en lo que pasaria si tu mujer se enterara?"

"No. Es como tener que cruzar el rio, y ver que la unica barca que hay, se está marchando. No pienso en si se me va a romper la barca o en si va a volcar."

"Te quiero"

"Yo tambien te quiero. Mucho"

 

Si fos una peli, sería un final perfecte. Sempre m’he preguntat com seria una peli després del final, es a dir; suposant que la peli fos real i l’estiguessin filmant… Doncs seguir veient com seguiría la vida dels personatges un cop sortides "les lletres finals" i un cop les camares recollides. Per exemple, la peli de Naufrago… Com serà la vida d’aquest home després? I la que havia sigut la seva dona i va refer la vida pq pensava que era mort? S’acabará separant del marit? Pq si ho acaba fent, li haurà fet molta ràbia no haver-ho fet abans, quan el naufrago de la seva vida la va anar a buscar…

Doncs bé, aquí sí que podrem veure que passa després del the end, així que si la cosa es posa interessant, us mantindré informats.