Avui ha mort Steve Irwin

Avui vull fer un petit i humil homenatge,
i dedicar aquest post a una persona
que m’ha fet passar molt bons moments.

Mai hauria pensat que hauria d’escriure això, però així és. Tal com deia aquest matí al Zapping, avui ha perdut la vida Steve Irwin.

“El conegut caçador de cocodrils ha mort avui per culpa d’una picada d’un a ralla, mentre rodava un documental a la costa d’Austràlia. Irwin era molt conegut a casa nostra pels documentals de vida animal que ha emès el canal 33. Irwin, de 44 anys, estava casat amb la Terri, que també participava en els rodatges, i tenia una filla de 8 anys i un nen de 3.” (veure noticia)

Semblava impossible que Steve Irwin morís. Cada vegada que el veiem agafant un cocodril, una serp, o qualsevol altre animal verinós i letal, teníem la plena confiança que a l’Steve no li passaria mai res, i que d’alguna forma, éra immortal, com si fos el protagonista d’una pel·lícula de superherois. Però aquest cop no ha estat així.

Steve, des d’aquí et dono les gràcies per tots els bons moments que ens has fet passar a casa. Espero que la teva energia i amor pel que has fet al llarg de la vida es transmeti a tots aquells que han tingut la oportunitat d’haver-te conegut.

ET TROBAREM A FALTAR, STEVE!