Bang!

I mentre la Paola em dispara, feu un cop d’ull a aquest DVG pels puestos que m’envia en Rigola! És d’un bar de Sants anomenat Ratafia! Moltes gràcies, Oriol! Ole, ole! Ah, per cert… acabo d’afegit 15 esdeveniments al calendari! Feu un cop d’ull, o afegiu les vostres pròpies dates especials!

Avui sembla ser un dia d’inspiració divina, ja que hi ha forces fòrums nous, com per exemple un que parla dels somnis!! (Concretament l’Aurion, que ha somiat en mi u_u. Això és l’esperit deuvosguardenc! u_u) I d’altra banda, un curiós “fòrum-enquesta” que ha començat Shadow, preguntant als deuvosguardencs si són tius o ties. I de moment van guanyant les noies! Hi haurà més deuvosguardencs, o més deuvodguardenques? Ah! misteri, intriga… i mal de panxa!

I pel que fa al zàpping, avui és ple d’art. Començant per art pixelat, fins a art congelat, passant per art tatuat… i en breu… art… ehem… pectoral! Ah, una última cosa… m’han dit que el DVG val 3 milions… si algú el vol comprar, que m’enviï un mail que li donaré el número de compte corrent u_u