Peter has come back!

Amb una entrada al més pur estil peliculero, entra el nostre estimat Peter Mc Donahue, conegut com aquell qui només parla amb frases de la tele. Però com ha arribat aquí, per salvar-me de la psicopatia de las fauces de la Paola? Aha! Demà ho sabrem!!

Avui, si voleu saber el perfil dels deuvosguardencs, aneu mirant els fòrums. Per començar, el de deuvosguardencs / deuvosguardenques actualment ens revela que les noies van guanyant!! I ja posats, podeu també dir la vostra en aquest altre fòrum, on l’Aurion investiga l’edat dels foreros! De moment tenim gent entre 11 i 27 anys! Caram, hi ha de tot!! Ole, ole!

Si per el contrari, el que voleu és seguir llegint tires còmiques, i ja heu llegit les del DVG, al tanto amb el còmic que ens recomana avui el Jan! Es tracta ni més ni menys que El amor és el infierno, de Matt Groening, el mític creador dels Simpson! Doneu-li un cop d’ull si voleu conèixer la vida i miracles del conill Binky, conegut pels seus cameos a la serie de la tele!

I per acabar, passeu-vos pel Zapping, que avui va ple de publicitat creativa, imatges 2D-3D, el nou invent de Wonderbra, un buscador de MP3 gratuïts, i d’aquí a una estona posaré uns linkillos prohibits per als purs i casts, i casi dignes del propi Ferran, que últimament alterna fotos de la mixeta entre les seves “mixetes”.

Ah! I sorpresa de les sorpreses… avui 5 noves pàgines de…