Fòrums Revolution

I mentre em recupero d’aquesta noticia que ens ha donat en Peter Mc. Donahue, que m’ha deixat de pasta de moniato, us faig saber que hi ha hagut una revolució en els fòrums. I és que fa temps que el DVG ja no és tan sols la web del Jun, sinó la de tots vosaltres. I això ens ha convertit en una mena de família internàutica.

I com a totes les famílies o grups d’amics, ens agrada xerrar sobre tot de coses. I això ha passat amb el fòrum! Que parlem de tot! Internet, còmics, llibres, anime, sexe… des d’un gag de polònia, fins a una parida que vam trobar en una web l’altre dia. I és per això que ha remodelat els fòrums. Actualment hi ha 4 categories. La primera, del DVG, on tothom pot dir el que li passa pel cap, i que fa de calaix de sastre. La segona, d’oci i entreteniment, ja sigui d’internet, cine, tele, llibres o còmics. La tercera és la de manga i anime, un tema pel que els deuvosguardencs sentim una certa debilitat. I la quarta i última, la que està prohibida als pares, fent un símil al popular programa de ràdio. Allà hi trobarem una secció per a xerrar i una per a penjar fotos! Aquestes categories encara no són les definitives. Les aniré ajustant els propers dies. Si creieu que en falten o en sobren, digueu-m’ho aquí!

A més, he fet algun que altre canvi. Ara el menú d’opcions és a baix (així no es menja tant d’espai). I també he afegit les opcions de veure els missatges recents, els que no tenen resposta, els que us heu subscrit, o els que heu escrit. Aneu merdejant i fent proves, i si teniu dubtes, pregunteu-me :D

Avui també us recomano que us passeu pel diari vermell, ja que la MiA s’ha estrenat i ha fet el seu primer post, amb un tema tant interessant com és el hentai… diu ella que s’ha inspirat per les meves creacions dins d’aquest mundillo… Si voleu saber què és neko, futanari, guro, ecchi, i d’altres japonesades… doneu-li un cop d’ull, i poseu-vos al dia!

I després, com sempre, teniu el zapping, ple de frikades. Des de màquines de fotos que d’aprimen 5 quilos, fins a descomptes de videojocs per treure bones notes, passant per anuncis creatius, edats en altres planetes… i a la nit… una noia que es treu els pantalons…