Barça & Unifef

Bé, ara que mon pare (queda raro dir-li així a l’agente Peter Mc. Donahue, eh?) m’ha alliberat de las garres de la Paola, i ja torno a estar a casa, ja tinc més temps per fer coses… entre altres, llegir-me el nou article de la Sònia sobre com parla de sexe amb els seus pares, posar-me al dia amb l’èxit d’Entregats del Jan, o fins i tot donar un cop d’ull a la nova samarreta del Barça & Unicef. I pensar que fa quatre dies se la anaven a vendre per 20 milions als de China… al final què? Ja no es fa?

En fi… si apart de tot això, us recomano que us passeu pels nous fòrums, que estan que bullen. Si voleu fer recomanacions de fòrums que trobeu a faltar, aquest és el lloc! Jo personalment, m’he viciat al de One Piece. Si voleu veure els capítols que segueixen la història on ho ha deixat el K3, ho podeu fer en aquest concretament. Si en canvi, preferiu els realitis, ahir es va començar a parlar de la vuitena edició de Gran Hermano al fòrum de tele. I si preferiu coses més “de carne i hueso”, teniu el fòrum “PAP“, que té molts temes interessants!

Per cert! l’Adriatip ens recomena entre les  seves tecnovetats aquesta curiosa pàgina que crea una simulació de destrucció a la web que li diguis! És molt entretingut… aneu fent proves amb el frame superior… ja veureu!

I després passeu-vos pel Zapping, que no costa res i és gratis. Apart del Zapping de la nit, avui, teniu moda condonera, com fotre la feina, un lloro que balla màquina, i una curiosa web que escriurà els vostres noms en un fotimer de idiomes… mireu per exemple, com s’escriu Jun en xinès, japonès i àrab:

nom3.jpgnom2.jpgnom1.jpg 

PS: La Cristina intenta evitar el
divorci dels pares de la Clara