Clos a Indústria… ala, venga!

Quan em van dir que el Clos serà el nou Ministre d’Indústria vaig flipar!! El Clos?? Mare meva que bé s’ho passaran els de Minoria Absoluta, Polònia i Versió RAC1Els hi posen a huevo! només per començar, ja es va equivocar de ministeri. En fi, què hi farem. Per cert, no he pogut evitar mirar infern.com i he descobert una curiosa web protagonitzada per un Satanàs de color rosa, dibuixat per una tal Mireia. Quines coses, no?

Per cert, avui són les festes majors de Castellar del Vallès i de Sant Celoni, o sigui que si ho teniu a prop podeu aprofitar per apropar-vos-hi, que segur que hi ha moguda. I si sou de Barcelona i seguiu la sèrie Queer As Folk, que sapigueu que en aquests moments hi ha una quedada a la Plaça Catalunya de tots els fans! Per cert, aprofito per felicitar a la penya de cuatro, que es curren unes series de puta mare. I a més, a diferència de les altres cadenes, els de cuatro avisen quan s’acabarà l’emissió d’una serie, i quan es reempendrà. És tot un detall, en aquest país en el que normalment tallen les series a saco d’un dia per l’altre.

En els fòrums trobareu forces novetats, sobretot el d’actors i actrius, o el de tele, ja que tot just aquesta setmana ha començat la nova temporada televisiva. Si pel contrari el que voleu és algo més picant, teniu el fòrum del morbo, o el test de puresa, que s’ha revifat en els últims dies.

Apart, avui tenim un Zàpping plè d’animalades!! Trobareu coses tant diverses com gats dormilegues, donkeys, bitxitos, gossos i balenes. I a la nit, un animal… sexual!

Per acabar, només us vull recordar que si teniu una idea i voleu fer un weblog temàtic, o una secció deuvosguardenca, esteu convidats a formar part d’aquesta bonica familia!