Límit… 48 hores!

Molt bé, aquesta és la típica broma interna que no entens si no ets administrador de sistemes (o coneixes una mica el mundillo). És trist fer una tira que només entendrà un 10% de la penya, però no tenia res en ment. El dia que cobri un sou per fer tot això, us asseguro que no passarà. XD

Avui és el cumple del Berni, el tercer aniversari de la Stoa, i a més a més hi ha una bonica manifestació a Torredembarra. Segurament també se celebren altres coses… si en sabeu alguna que no he dit, us convido a afegir-la al calendari deuvosguardenc!

Però a més a més, és diumenge, típic dia de cine. Si encara no sabeu ben bé quina peli anar a veure, mireu les recomanacions del fòrum de cine, i com a mínim sabreu quines no valen una merda. D’altra banda, si lo vostre són les lectures, aquí teniu el fòrum de recomanacions literàries, o les coses que donen morbo, així com les indecents. I si llegir us fa mandra, directament mireu-les.

Però sobretot, avui és el límit 48 hores per entregar les vostres pàgines per la revista I SI CALLES LA BOCA, que farem pel saló del manga! Recordeu que entre avui i demà m’heu d’enviar una tira còmica, caricatura, historieta o el que sigui aquí! Sempre amb una resolució de 300ppp, que sinó surt pixelat, eh?

Apa, i ara us deixo amb el Zàpping, que va ple de teconologia mousil, publicitat creativa, ciutats abandonades, Mc Donalds sexy, nadons molt sortits, i d’aquí a una estona posaré uns quants linkillos més… aneu mirant!