Colegialas i mecànics

Avui vaig de cul perquè estic ordenant i paginant tot el material per la revista del Saló del Manga, i com ja veia a venir, ahir i avui m’ha arribat un huevo de “còmics d’última hora” de tots vosaltres. Demà posaré al dia aquesta pàgina, i teòricament ja hauré posat a tots. Ja sé que ara per ara encara n’hi ha alguns que no hi sortiu. A veure si ho deixo arreglat en les properes 24 hores!

Mentre jo em barallo amb els esquemes, i penso a veure com ho maqueto tot, i com dirien a les pelis de guerres, “Seguid sin mi, muchachos! Salvaros vosotros!” Al menys fins demà, que ja tindré més temps lliure! Però no us deixo sols ni molt menys, sinó amb una molt bona companyia! I és que avui la MiA ha actualitzat el pecaminós Diari Vermell, i ens parla de com es menja els gelats (sobretot davant del nòvio)… i és que hi ha alguna cosa més eròtica que una noia menjant-se un gelat? Doncs ara podeu veure-ho, o llegir-ho!

I si els gelats no us agraden, passeu-vos pel fòrum! Avui enfrontem Marvel VS DC Còmics, sobre com va anar el concert d’ahir d’Obrint pas, i atenció sorpresa… One Piece torna al gener al K3! I si els còmics i l’anime no us diuen res, sempre us podeu passar pel mític i ja clàssic fòrum del morbo, on hem descobert que als deuvosguardencs els dona morbo les noies amb dues cuetes rollo colegialas, i a les noies els nois fibradets amb mono de mecànic. I ara jo em pregunto… farien bona parella, una colegiala amb cuetes i un mecànic fibrat?

I per acabar, feu una mica de Zapping, que és l’esport nacional. Avui trobareu un anti-striptease, el millor ventríloc del món, una cançó molt cruel, art, gelats porno, i d’aquí a un rato us posaré uns linkillos dels suicidis, de Tim Burton, sobre el que fan les vostres mascoes quan no sou a casa, i una curiosa mini-tesi sobre la censura americana! Apa, a gaudir-ho poc a poc! :)