Típica feina del pare

Torno a estar sense Internet. No tinc ni idea de què deu ser, però estic fent aquest post connectat des del meu Nokia 6100 a través dels infrarojos del portàtil. Com sempre que faig això, la part positiva és que tinc connexió, però la part negativa és que vaig a 9,6 kbps, i em torno boig. Sembla mentida que abans de l’ADSL sempre navegàvem a velocitats d’aquestes, oi? A la que t’acostumes a la velocitat… ja no pots tornar enrera!

En fi, mentre paeixo la noticia que el meu pare és assassí professional, i truco a Telefònica per amenaçar-los de mort si no m’arreglen Internet (i els hi podré dir allò de “si no m’ho arregleu li diré al meu papa”) us deixo a mans dels deubloguards! Avui han actualitzat aquests:


PS: Avui, al
Zapping, domino, anuncis japos, logos,
natura, publicitat creativa, i publicitat eròtica!