El YouTube de la música

Boooooona tarda a tothom! Avui, dijous 14 de setembre, l’actualitat ve marcada pel retorn de l’humor més irreverent de la política catalana… senyors, després de les vacances, avui torna Polònia. Ole, ole! Sembla ser que la nova temporada anirà molt marcada amb els dos grans regals que els polítics han fet als humoristes. En Clos a indústria, i en Sergi Mas (altrament anomenat Montilla) de candidat a la presidència de la gencat… pinta mooolt bé!

Però no tot és política! Segons el calendari deuvosguardenc, avui comença el MMVV, que com tots sabeu (menys els que no ho sabíem), és el Mercat de Música Viva de Vic!! És un punt de trobada de tots els professionals del tema, amb concertillos i tal, fins al dia 17. Si tu també vols afegir algun espectacle, esdeveniment, cumpleanys o fins i tot, una cosa pels puestos al calendari, fes-ho aquí!

I parlant de música, avui us parlaré de GoEar, el YouTube de la música. I és que si ja tots coneixem la mítica pàgina on pots pujar tot tipus de vídeos, i veure els dels altres, en aquest cas és el mateix però amb àudio. Tot tipus de cançons, músiques, o en definitiva, arxius d’àudio.

Fins i tot podeu arribar a incrustar els arxius en el vostre blog tant fàcilment com els vídeos de YouTube. Et donen un codi l’html, i només l’has de col·locar on vulguis. Aquí a la dreta veieu com queda. Si feu PLAY sentireu la mítica Hips Don’t Lie de Shakira. Trobo que és un web força útil. Evidentment, pots fer la teva pròpia selecció, com si fos una llista d’èxits personalitzada, navegar per categories, i pujar els teus propis arxius d’àudio. Actualment hi ha de tots els estils. Des d’Ska-P, fins a Brahms, passant pels triunfitos, els bombazos, o els de tota la vida.

En principi no et permet baixar la música al disc dur, però feta la llei, feta la trampa. Dowint.net et permet fer-ho, tan sols posant la URL de la cançó. A més, també pots baixar-te YouTubes, Google Videos, i Metacafes.

Però si això de baixar-vos la música i els vídeos a l’ordinador us fa pal, i el que voleu és veure’ls i deixar-se d’hòsties, aneu al Zapping, que els teniu tots ben posadets. Avui per exemple, tenim caricatures, cabines brazilenyes, naixements i morts en temps real, efes, nous esports, publicitat creativa, i a la nit, programes “alternatius”…

PS: Titulars foreros:
– Cine (Clerks 2Actors Preferit)
– Tele (Stargate s’acaba – OnePiece seguirà)
– General (Guelta al cole)
– PAP (Donen morbo els cabells llargs? O_O’)

PPS: Segueixo amb problemes de connexió…
al tanto que demà tindreu la llista definitiva!!