Flashback interruptus

En Jan té raó! En aquests anys l’aspecte del Jun ha canviat moltíssim. Entre altres coses, ara té el cap sencer i unit al cos. Estarà això relacionat amb els seus origens no-humans? I potser fins i tot amb el dia K? Ah, qui lo sap!

Però avui el nostre crític de còmics també ens comenta i descobreix un àlbum força especial. Es tracta del Hobbit! Una adaptació del clàssic de Tolkien, de finals dels anys 80! Si voleu veure en Gandalf, en Bilbo i els 13 nans passejant-se per la terra mitja, aquest és el vostre còmic!! Recomanat!

Pel que fa a la revista del saló del manga, en aquests moments estic actualitzant l’esquema. Si veieu que a la nit encara no hi sou, envieu-me un mail durant el cap de setmana, que ho acabarem d’arreglar.

Per celebrar que ja arriba el cap de setmana, afegeixo un parell de matrícules DVG que ens envien la i l’Hdeham, que afegeixo a la galeria pels puestos! Juntament amb les fotos d’artesania, fanart, i moda Ghhny. No hem de confondre aquestes fotos amb les del Ferran, que són força més… diferents.

I després de gaudir de les fotos, passeu-vos pel fòrum! Podeu parlar de les noves imitacions del Polònia (Carme Ruscalleda, Clos, Espe, Leti), de les coses sexuals que es troba l’Eli, o fins i tot dels vostres somnis! I no parlo de fantasies sexuals, sinó del que heu somniat aquesta nit!

I si el que voleu són frikades, apa, cap al Zapping! Avui trobareu el Zune, la copia competència de l’iPod, el nou esport per matar-se, anuncis creatius, el Rajoy d’Al Qaeda, el tocadiscos de vinil portàtil, i d’aquí a una estoneta, posaré els linkillos d’horari no protegit! Estigueu al tanto!

PS: I demà… en exclusiva, 5 noves pagines de…
HARRY POTRA I LA CABRA SECRETA!