L’origen del Jun! O_O

Ah, sí… finalment la veritat veurà la llum!! Avui comença una nova storyline que durarà un més, si fa no fa… i que culminarà resolent totes les grans incògnites del Jun, com per exemple què és?… i com pot ser que l’agente Mc. Donahue sigui el seu pare? Com pot ser que tot i estar a l’atur pugui pagar una casa on viu tanta gent? Què té a veure tot plegat amb el dia K? Sí! Efectivament tot està relacionat!! O sigui que prepareu-vos, feu crispetes, agafeu-vos a les vostres cadires, que quedareu al·lucinats…

Però apart de resoldre les grans incògnites de l’univers del DVG, no hem de perdre de vista el dia a dia… per exemple, avui és el cumple de la Rocio! Felicitats!! Ja sabeu que tenim aquest fantàstic fòrum de felicitacions! I si encara no heu posat el vostre, espavileu-vos! No cal ni registrar-se ni res. Podeu avisar de cumples, sants, festes, i coses pels puestos (això ultim lo més concret de tot).

I ara que parlo dels fòrums, la tendència que aquests dies hi havia amb la revolució de les noies ha anat en augment. No tan sols segueixen posant tios mazizos, sinó que ara també els declaren la guerra. Jo crec que tot és una venjança del blog del Ferran. Però en fi, també podeu parlar de temes tant diversos com els mentos, el morbo que dona fer-ho en una esglèsia, o el tema de la setmana… la güelta al cole.

I per acabar, una ració de freakades del Zapping. Tenim joies estranyes, ties tontes, hampsters tontos, lluita entre gat i gos, un interessant video dels primers cyborgs reals, tecnologia punta, i en reu, el zapping nocturn, caracteritzat pels pits i els culs.