Dia de parlar Pirata

YARRR! Tal com us deia aquest matí, avui és el dia de parlar com un pirata! Segurament molts pensareu que és una imbecilada, doncs sí. I què? Tal volta el món no és una tonteria, i l’existència humana també? Doncs a qui li doni la gana de seguir aquests dies absurds, com la pròpia existència, que ho faci. A més, és molt divertit. Aquí teniu un vídeo rollo Muzzy que us explica com parlar pirata.

Però avui passen més coses. Per exemple, és el cumple de la Mit, que fa 16 anys! Si voleu, la podeu felicitar al fòrum dels aniversaris! I ja posats, doneu un cop d’ull als fòrums de les noies al poder, que està que no para! I després, si esteu inspirats, podeu proposar nous afalagaments al fòrum de piropos. Es permet piropejar a gent tant de l’altre sexe, com del teu. Cap problema. I si en comptes d’amor, sentiu odi, aprofiteu el fòrum de cagar-se en coses, que és la mar de distret.

A més, avui tenim noticies fresques… atenció perquè la MiA ens ha confessat que és bisexual, i a més a més ens explica com va passar l’última nit a casa d’una amiga.

I per acabar, una bona ració de Zapping! Avui amb iPods, Zunes, portàtils, en Mas i Lord Farquad, un curiós esport d’aigua, i totes aquestes coses que poso sempre. Evidentment, a la nit, pit i cuixa.