Divendres!


…per fi!

I a més a més, per fi… divendres! Ole, ole! I no un divendres qualsevol! Avui és l’últim divendres d’estiu! Perquè demà comença la tardor! Just un mes abans del dia K! Sembla mentida, com passa el temps! d’aquí a 4 dies serà Nadal, i estarem comprant coses per fer el pessebre!

Per cert, ja torno a tenir Internet. Però no gràcies a Telefònica, precisament. Ahir, després de passar-me 5 hores trucant al 1004, i al coi de 902 que tenen, sabeu què em van dir? Que el problema era que el router s’avia trencat, i que els hi havia de comprar un router nou, o contractar el servicio tecnico plus, ja que sinó, m’enviarien un tècnic que em cobraria el desplaçament, i no sé quantes històries… tot això després de 5 hores trucant i trucant!

El més trist és que els “tècnics” del “servei” tecnic no en tenien ni folla. Només feien que llegir unes pautes que tenen apuntades, en funció del problema que els hi dius. I encara que els hi intentis explicar “no, si esto ya lo he intentado”, ells rai! Segueixen amb el que tenen allà escrit… aisss… que trist. Total, que al final vaig haver de connectar-me via mòbil, i després d’estar tota la nit baixant-me a velocitat patètica un arxiu de 8MG de la casa Thomson (la del meu router), vaig poder reconfigurar-lo tot, i m’ho vaig arreglar jo. Que trist!

Però ara parlem de coses boniques!! Per exemple, ahir als fòrums, vàrem arribar als 400 registrats! Ole! Les noies segueixen al poder, tot i que no m’estranya, ja que de fet hi ha més deuvosguardenques que deuvosguardencs. Apart, teniu el resum del capítol 428 de One Piece (i les noves recompenses tots), la noia despullada que fa màgia, i el mític fòrum dels que es troben sols i marginats ;)

I pel que fa als deublogsguards, podeu trobar unes ulleres de raig XXX força interessants al TecNovetats, o directament les noies al fotoblog dels ligues del Ferran! Que tingueu sort!

I abans de marxar de farra, toca un cop d’ull al Zàpping! Avui trobareu al mític Justo Gallego Martínez, el novíssim iPod Shuffle, taxidèrmia alternativa, com crear personatges 3D personalitzats (i moure’ls) online, i d’aquí un ratet, penjaré unes quantes frikades, i després la ració recomanada per la Unió Europea d’erotisme zapiaire.