Hackejant caixers automàtics…

I tot parlant del bé i del mal, aquí a la dreta us poso un youtube d’un reportatge de la CNN. La noticia és que ara la moda està en hakejar caixers automàtics, de forma que et dona bitllets de 20, pensant que són de 5.

El més trist és que per a hackejar han tret el password mestre del caixer automàtic de la web fabricant del caixer. Sembla ser que els dels caixers deixaven el password de fàbrica, d’aquells rollo 1234.

Pos la veritat, me’n alegro. Si els dels bancs són tan estúpids com per deixar-se robar així, que es fotin. A més, no els hi vindrà del que els puguin robar 4 hackers. Segur que per compensar, s’inventaran alguna comissió i llestos. Bravo pels hackers! Ladrón que roba ladrón…

Per cert, avui és 23 de setmbre! Això vol dir que queda un mes just pel dia K! Ves quina cosa! D’aquí a un mes no tan sols vosaltres sabreu què és, sinó també gent de tot el món! La veritat és que tot plegat és tant sorprenent, que jo encara estic en un núvol, i no sé pas quan podré baixar a la terra. En tot cas, avui us faré un petit spoiler… després del dia K… faré una gira… regional… nacional… i internacional.

I ara, passeu-vos pel Tecnovetats si voleu veure pulseres USB d’1 GB de memòria, conèixer la xarxa FON, o descobrir una interessant manta amb mànigues. Totes les novetats tecnològiques, i en català! Ole!

Pel que fa als fòrums, han ressuscitat els mítics de la caca i de loituma. Si a més a més, voleu ressuscitar tradicions antigues, podeu seguir aquest fòrum per a cartejar-se! (Sí, sí, amb cartes d’aquelles que s’envien per sobre, amb un segell i tot allò!) I si preferiu el còmic, aquest és el vostre fòrum!!

Per arrodonir el que queda de dissabte, al zapping d’avui hi teniu el Matrix Muppet, un sistema d’enquestes ràpides, l’orgasmatron3000, un missatge commovedor de Bindi Irwin, una invasió d’extraterrestres, i unes salsitxes força interessants!!