En pijama pel carrer

Llegia jo avui a la premsa que un dels problemes que últimament tenen a Shangai, és que la penya s’ha acostumat a anar en pijama pel carrer, i és clar, es veu que molesta a la gent que va vestida normal, com si diguessim. Home, si que és veritat que hi ha dies que te’ls passes a casa tancat, davant l’ordinador, amb pijama (o lo que sigui que et posis per dormir), però d’aquí a sortir al carrer així… u_u’

Ei! Avui és un dia molt especial! Avui és LA MERCÈ! Ole, ole! I per això es fa un fotimer de coses per la gent que viu a Barcelona! Des de grallers, fins al mític piromusical, passant per gimcanes, ral·lies, tallers, cercaviles, actuacions, concerts, balls, i tot de coses que podeu trobar aquí!

Però recordem que la Mercè no és només Barcelona, sinó també Tarragona, que també és plena de deuvosguardencs, i on avui culminen les festes de Santa Tecla, i organitzen un munt d’activitats! Matinades, concursos, balls, danses, castellers, circ, i el mític correfoc de Santa Tecla! Més informació sobre tot el que podeu fer a la ciutat de les muralles aquí!

Per cert… aquest any prefereixo el cartell de les festes de Tarragona molt abans que el de Barcelona. El trobo molt més divertit, i crec que plasma molt més el que representa una festa major. El de Barcelona el trobo una mica massa insípid… li falta caliu, no? En fi, sobre gustos no hi ha res escrit!

Més coses! Avui al zapping trobareu videotrucades, invents per animals, fotos, escales automàtiques, confusions, i a la nit… uns pares estranyament tolerants, que deuen ser com els de la Sònia! Després us passeu pels fòrums, on hi trobareu el fòrum de les Festes de la Mercè, el fòrum sexuá, o el nou fil que ha creat l’Eli, sobre coses d’homes, que per variar, ens deixa fatal.

I per si tot això fos poc, avui en Jan ens recomana un nou còmic de Joe Sacco, que parla de la vida utilitzant la ironia i el sarcasme! Apuntes de un derrotista!