La veritable història del Jun

Bueno deuvosguardencs… aneu-vos preparant, que a partir d’ara començareu a descobrir moltes coses! Heus aquí el primer capítol… comencen els spoliers… com acabarà tot plegat?

Però tot i les grans revelacions, hem de seguir el dia a dia! I avui és 25 de setembre! Avui molts deuvosguardencs, com per exemple en Ralau, comencen la uni. Sembla mentida que d’aquí a 3 mesos sigui Nadal! Amb la calda que fot! En tot cas, perquè els regals de Nadal no us agafin amb els pixats al ventre, cada setmana us aconsellaré algun producte del zapping. Així segur que d’aquí al 25 de desembre ja ho teniu tot comprat! Avui per exemple, us proposo un PC camuflat de mac i una cadira de plàstic de pell. Dues coses que pretenen ser el que no són!

Si sou dels que ha començat la uni, i esteu depres, us aconsello el fòrum de tirar-se els trastos mutuament, per a pujar la moral. (Si el que voleu pujar és una altra cosa, parleu amb el Ferran). Per cert, he creat un fòrum de deuvosguardencs, on van tots els fils més relacionats amb nosaltres, com per exemple els qui som, d’on som, quants anys tenim, i totes aquestes coses. Així ens coneixem millor!

Després, us podeu relaxar llegint la interessant dissertació de la MiA sobre els preservatius de gustos i colors. Conta la llegenda que els seus preferits són els de menta!

I pel que fa a Harry Potra i la Cabra Secreta, l’altre dia preguntaven al fòrum que quan penjaré les noves pàgines. Doncs calculeu que la primera setmana d’octubre posaré 5 noves pàgines, i la tercera setmana les últimes 5. Així ja enllaçarem amb Harry Potra i el Près de Pel, que sortirà al mític Saló del Manga, el dia 26 d’octubre! Espero veure a tothom allà! Ja us informaré sobre on tindré el xiringito, com sempre! Penseu que aquest any també hi haurà la revista!!