Dimarts ple de dubtes i preguntes

I mentre comenceu a descobrir l’apassionant antropologia del planeta Ki, us recomano que us passeu pel zapping, per a descobrir coses tant interessants com el rumor del nou iPod Touchscreen, el mini menjar brossa, art fotogràfic, la veritable història d’Èdip, la baralla més petita del món, i d’aquí a una estona posaré un parell de curiositats més, i després… el zàpping nocturn!

Avui parlarem dels fòrums de preguntes! D’una banda, tenim les preguntes absurdes que fan com a angúnia… recordeu allò de si haguessis de triar, què preferiries? Perdre un ull o una mà? d’altra banda, tenim preguntes més existencials, que segur que tots ens hem qüestionat en algun moment. I també podem trobar preguntes relacionades amb els deuvosguardencs, o amb el deuvosguard.

Si teniu més preguntes, com per exemple “Qui grava la veu femenina que fa el compte enrera quan el dolent de la peli activa l’autodestrucció? I no troba estrany que li facin gravar allò? No ho troba sospitós? És la dona del dolent? Quan cobra per fer-ho?” envieu-me-les, que les posarem en una secció apart, farem un concurs i tot allò de sempre!! Ole!