Malalts de tele

El Sr. Gat veu massa tele.  En fi… segons el calendari deuvosguardenc, avui és el cumple de la iuki i de l’independentista! Ole, ole! Moltes felicitats als dos! Ja sabeu que per felicitat-los teniu el fòrum dels aniversaris!! I també una efusiva felicitació a Google, que avui fa 8 anys!

I què millor que celebrar-ho, baixant-se tots els capítols dels Simpson i de Futurama? Doncs això és el que ens explica l’Adriatip al Tecnovetats d’avui! Tant la web d’allsims.com com la d’allfutus.com ens permeten veure’ls o descarregar-los!

Més coses! Passem ara al zapping! Avui tobareu els cracks dels boligrafs (i no presiçament per escriure), un Lamborgini a l’hora del té, com surfejar dins de casa, un tren contra un camió, i d’aquí a una estoneta, penjaré consells per l’orgasme, cacofonies, i zapping de pit i cuixa!

Passeu-vos també per la secció d’anuncis, que té forces novetats! Des d’un deuvosguardenc que ofereix classes de dir amb arc, a una deuvosguardenca que n’ofereix de batxillerat, passant per un qui busca Hèrcules en català, o un altre que ofereix còmics!

I si preferiu llegir coses sobre els temes més imbersemblants i dir-hi la vostra, els fòrums són el vostre raconet del DVG! Avui parlem dels fòrums de tele!! Podeu parlar del retorn de House, de que demà no fan Polònia, o sobre les noves sèries com Invasió, o Anatomia de Grey! Endavant! Feu la vostra pròpia crítica, rollo Monegal! Quines series valen la pena? Quines no valen una merda? Digueu la vostra!!