Comics, mangues, i spoilers

Avui és dijous, i com sempre, cau al mig de la setmana. El que no és tant típic és que sigui el cumple del Kianny, o que la _Mò_ marxi a Londres… ah, sí… la trobarem a faltar… o no. Perquè de fet, allà també tindrà Internet, i es connectarà igual al DVG… o sigui que gràcies a la xarxa no ens posarem tristos! Ole, ole! Aquesta és una de les avantatges de ser un grup d’amics en xarxa… que per molt que marxem lluny, només ens cal un teclat per trobar-nos! :)

I parlant de xerrar, quin lloc millor per fer-ho que als fòrums? Avui repassaré els fòrums de manga i anime. D’una banda, tenim el general, on té força èxit el fil de “Quina série manga us va marcar més?” I la veritat és que els clàssics arrassen, seguits pels d’esports. I a nivell de series, tenim un fil de Welcome to the nhk, i un de Full Metal. Pel que fa als fòrums de One Piece (que per cert, acabo de penjar el capítol 429) i Naruto, estan plens d’spoilers de tot el que encara ha d’arribar aquí, que per cert, quan ho passin ja semblarà antic. Per cert, i parlant d’anime, ara que s’apropa el Saló del Manga, aquí teniu el seu fòrum!

Però si el còmic oriental no és lo vostre, do not worry! Aquí teniu les recomanacions del Jan! Avui ens parla de dos còmics de Norma. Luuna, i Strangers in Paradise. El primer protagonitzat per una mena de tia buena pell roja, i el segon per un trio (ves que no sigui sexual) que el Jan qualifica de colobrot post-adolescent farcit d’humor, emoció i surrealisme. Aquí el seu fòrum!

I pel que fa al Zapping, avui hi trobareu adhesius útils, Jay Leno, publicitat creativa, vendings molt especials, una javalina amb mooolt mala hòstia, i d’aquí a una estoneta… sexe, drogues… i rock and roll!

Spoiler: Atenció, última hora… el dia K pot
avançar-se… demà més informació!