Els Favorits

Ole, ole! Per fi divendres! I no un divendres qualsevol, sinó un divendres molt especial per tots els Miquels, Gabriels i Rafels. Felicitats a tots ells! Si en coneixeu algun, feliciteu-lo al fòrum! I si coneixeu a algú que celebri algo i encara no està al nostre calendari, afegiu-lo!

I acabem la setmana amb bones noticies! A només 24 dies del dia K m’han fet saber que el gran moment s’avançarà uns dies. Ah sí… coses de la vida. Però fins la setmana que ve no sabré exactament quants. El més segur és que passi a ser algun dia del 15 al 18, més o menys. Us mantindré informats.

Pel que fa als fòrums, avui repassarem els fòrums dels preferits! I és que hi ha molts fòrums on doneu a conèixer els vostres gustos. Si per exemple parlem de cine, aquí teniu el fòrum sobre el vostre actor preferit! O si valoreu més la peli que els actors… digueu… quina és la vostra peli favorita? I si el que us agrada és la literatura, aquí podeu dir quin és el vostre escriptor preferit! O directament… el vostre llibre favorit?

I després de xerrar, passeu-vos pel Zapping, que avui té la mítica Llama Song, imatges infinites, joguines estrambòtiques, publicitat creativa, i d’aquí a una estona penjaré uns linkillos d’uns curiosos animals, sobre les casualitats, i sobre un típic xulo piscines. Recordeu que esteu tots convidats a enviar els enllaços de coses, vídeos, imatges, i en general, tot allò que trobeu curiós i divertit!