En Jun a Ki…

Doncs sí, aquest sóc jo al planeta Ki. Quins records aquells! En breu començareu a saber el meu origen, com vaig arribar a la terra, i què coi és el dia K. Deu n’hi dó! Però mentre encara no arriba el moment clau, hem de seguir amb el dia a dia! Avui per exemple, és el cumple del Joan Marc! Moltes felicitats, deuvosguardenc! Aquí el podeu felicitar!

Voleu saber on trobar Simpsons en 3D, un talla mantega, un localitzador de ips, ulleres talla-ceba, i un munt de frikades més? Molt fàcil! Al zapping deuvosguardenc, on cada dia hi ha més coses estranyes i dignes dels més grans freakies del món mundial! Apa va! Aneu-hi ara mateix. I si trobeu a faltar algun Youtube, parida o frikada, envieu-me el link, que el penjaré!

I pel que fa a l’actualitat forera del cap de setmana, els temes que han centrat l’atenció són els de l’estètica del Déu vos Guard, on podeu donar idees i consells pel proper newlook del DVG, el fòrum de les edats dels deuvosguardencs, i un curiós fil que ha proposat HARRY 007, on tothom diu quina és la peli més dolenta del món. Personalment recordo el dia que vaiga anar a veure Inteligencia Artificial amb ma germana… Déu meu… QUIN BODRIO DE PELI!! O_O! Abans prefereixo mirar els ligues falsos del Ferran!

Per cert, recordeu que en breu és el Saló del Manga, i que allà podreu trobar els Harry Potra. Ì aprofito per anunciar que demà penjaré una nova entrega de pàgines de HARRY POTRA 2 aquí, al DVG!!

PS: En breu… votacions del concurs DVG pels puestos!
…recordeu: Un domini .CAT per tota la vida!