Per fi o[k]tubre! Ole!

Ha començat el més d’Octubre! Ole! Aquest és el més que coneixerà el dia K, el Saló del Manga, i totes aquestes coses que tenim al calendari deuvosguardenc! Com per exemple avui, que la krmakrma marxa a Berlín! Ja sabeu que si voleu afegir el vostre esdeveniment al calendari ho podeu fer clickant aquí. No cal que us registreu ni res!

Avui, al zapping trobareu un paranoic vídeo d’una coreografia de Loituma. Us preguntareu si es pot ballar, oi? doncs diriem que sí… més o menys. Apart, també hi ha una tal Karen que fa coses estranyes amb la llengua (aquí té el seu fil), les infrastructures de Russia, fruita amb missatge, publicitat creativa, youtubes, i totes aquestes coses típiques.

Avui repassarem els fòrums PAP! D’entrada teniu el clàssic test de puresa, que ni la Sònia ni el Ferran solen aprovar. El segueix el tema del morbo, on la última confessió diu que l’espuma de cervesa al llavi i els glaçons! Esteu d’acord? Sí? No? Digueu la vostra! Després podeu donar un cop d’ull al fil de versos i cançons picants que ha obert Askatasuna, i a continuació us podeu tirar els trastos. Si sou noies us interessarà el fòrum sobre els tios mazizos, i si sou tios, potser us farà més gràcia el fòrum del Ferran! De tot per a tothom!

Però anem al que realment volíeu… avui, en exclusiva primícia… per a tots vostès… el més impertinent, impresentable e irreverent de tots els mags que es fan i es desfan… l’antagonista del Potter… sí… avui tenim… la penúltima entrega de… Harry Potra i la Cabra secreta!

PS: Avui, Google fa pinya
amb els catalans!