Primer dilluns d’octubre

Ah, sí! és el meu passat obscur de profe d’història, que em persegueix i m’atormenta! Tinc la estranya costum d’anar-me trobant familiars i amics de tots aquells als que he suspès. Al igual que un assassí pot sofrir la venjança dels parents de les seves víctimes, a mi també em toca pringar. Oh, però i aquest castell de la última vinyeta? Aquest estil tan diferent al DVG? Què pinta en tot això? Ah, paciència… paciència… el dia K és a prop… molt a prop… i llavors, vosaltres sereu els primers en saber-ho tot. Abans que ningú… que ningú…

Bueno, i ara deixem aquest to tant misteriós i encarem el dia d’avui! O més ben dit, el d’ahir, que es va fer el mític Concurs de Castells de Tarragona. Tant mític, que fins i tot Google va adaptar el logo a seva la versió catalana, convertint la ela en un castell. Felicitats als Castellers de Vilafranca, que varen guanyar, i als Capgrossos de Mataró, que són els meus! Aquí teniu la classificació final! Tot i així, us he de dir que posats a escollir castells, jo em quedaria amb aquest curiós i femení 3 de 4 del zapping.

Però encara podeu trobar més coses, en aquest poti poti d’actualitat i freakades! Avui per exemple, hi ha Google XXX, fotografies especials espacials, un sostre rollo Hogwards a lo cutre, un nen posseït que balla raro, i uns quants linkillos més que posaré en breu, inclòs el nocturn, que va amb rombes i tot!

Pel que fa als nostres estimats fòrums, avui ens posem melancòlics i estupendus amb una idea que va tenir ahir l’Askatasuna, que és construir una mena de familia dvg. Una mena d’arbre genealògic entre tots els deuvosguardencs que de moment ja ha tingut bona acollida! L’Eli en canvi, segueix amb els seus feminismes, i les deuvosguardenques segueixen amb els mazizos. Tot i que si les preferiu a elles, pos ja sabeu on heu d’anar. Finalment, pels més purs de ment, hi ha el fòrum del PDP, que tornarà en breu, i el del Saló del Manga, on ens reunirem tots en breu!!