Avancem el dia K

Molt bé, tal i com estava mig previst, el dia K s’avança 7 dies. De fet, alguns de vosaltres recordareu de fet ja s’havia avançat 7 dies, doncs inicialment estava previst el 30 d’octubre. Recordeu el número 7, que serà molt important després del dia K! Serà aquesta la data definitiva? Doncs tot sembla indicar que sí, però ves a saber tu! En tot cas a partir d’avui, la data bona és el 16 d’Octubre! Per tant, tan sols queden… 12 dies! I això vol dir que ara vaig més liat que mai, o sigui que anem per feina!

En el fòrum, avui es parla de l’home i la dona perfectes. I vosaltres com ho veieu? Elles diuen que ha de ser romàntic, algunes que guapo, algunes que perillós, i algunes no diuen res. Ells, de la seva banda, valoren altres aspectes. Que en penseu, vosaltres?

I al zàpping, hi ha paraigües que no es mullen (aquí a Mataró ara aniria molt bé, perquè està caient la del pulpo), pseudorealitats virtuals, derrapaments extrems, res, un recull de malalts de tele (amb senyor pelegrí i tot), utilitats per allò que hi havia abans dels USB, anomenat disquet.Home Page

I ara sí, desapareixo perquè he de preparar el dia K. Per cert, en Jan també va de cul, i no pel dia K, sinó perquè demà comença el Festival Internacional de Cinema de Sitges, i marxa cap allà. Ens ha promès per Déu nostre Senyor (bueno, ell encara no ho sap) que ens farà una crònica la mar de maca, i algunes tires còmiques que penjarà al seu blog. Apa, ara sí! Fins després!! :)