Mikimoto al Persones Humanes… :_)

Bé, quedeu-vos amb el careto d’aquest home, que serà transcendental pel dia K! És molt llest, (tot i tenir una visió força particular de la vida) Però no avanço res més! Ja ho veureu vosaltres mateixos… tinc ganes que arribi el moment d’explicar-vos-ho tot! Una mica de paciència que d’aquí a 11 dies tot surt a la llum!!

Mentrestant, podeu ofegar les vostres penes amb una bona ració de zàpping! Avui hi ha núvols de fantasia, invents reutilitzables, Kobayashi contra l’osset, uns freakies del copón parlant de la creació de l’univers, un crack de la bateria de 4 anys, i a la nit, el zàping nocturn, que només poden veure els adults!

I pel que fa al fòrum, avui ens hem posat melancòlics recordant el mítiquissim Persones Humanes, del Mikimoto. He vist que a Youtube hi ha forces vídeos d’aquest gran programa, així com del Mikimoto en general. Recordeu el gran clàssic dels papers de Salamanca? Fa més de 10 anys, i encara és un tema actual! Que fort! Trobo a faltar programes així a TV3

Per cert, segons el fòrum de ties vs tios, teòricament hi ha més deuvosguardenques que deuvosguardencs. Pot ser cert? Han passat a la història aquells temps en que a internet tot eren nois fent-se passar per noies? Pot ser que elles hagin trencat la paritat, i ja siguin majoria??

En fí, ja sigueu nois o noies, el que sí que podeu ser indistintament, és ser geek. I per a ser-ho, va bé que de tant en tant us passeu pel Tecnovetats de l’Adriatip. Avui ens presenta roba geek, glaçons de Lego, i una de les moltes “versions sospitoses” de Youtube.

I si el que preferiu és oci d’aquells de tota la vida, avui en Jan us recomana un parell de còmics. Hellville i Balas Perdidas. En el fòrum hi ha opinions de tots els gustos! I és que si no us agrada la novel·la negra policíaca, poca cosa llegireu en aquests àlbums!!