Una setmana!


…por fin!

Set dies, és a dir, una setmana, és el que falta per al dia K. I aquest diumenge (sí, sí, aquesta setmana mateix) hi haurà el Gran Spoiler! I de moment ja us puc avançar que tot i ser una cosa “extra” deuvosguardenca, el més segur és que el DVG es doni a conèixer MOLT, com a efecte col·lateral. O sigui que prepareu-vos a que la familia deuvosguardenca creixi!

I mentre espero amb candeletes (Per cert, què és una candeleta? Una candela petita? I perquè esperem coses amb candeletes? És millor? T’avorreixes menys, amb una candeleta?) que tot això passi, us recomano que us passeu pel zapping. Avui trobareu mètodes per a passar l’avorriment, les 50 millors portades de Marvel, fotos curioses, robots rescatadors, llamps i rellamps, culs, i altres mandangues d’aquestes típiques.

D’altra banda, en els fòrums trobareu informació sobre el fanzine que pel Saló del Manga traurà un deuvosguardenc de tota la vida, en Gallina (és bon tio, ja us ho dic jo). Es diu Pigguts, i en el seu fòrum ja podeu trobar algun spoiler. Recordeu que si voleu fer una kedada amb més deuvosguardencs, us podeu posar d’acord aquí, ja sigui pel lloc, com el dia, o la disfressa.

I ja que estem immersos en la ficció, podriem destacar un parell de fòrums del tema. El primer fa referència a la sèrie Embrujadas. Jo personalment la vaig deixar de seguir quan van matar al Cole, que era el meu personatge preferit, i a més es va liar amb la Phoebe. L’altre parla de personatges ficticis com vampirs, homes llop, i altres per l’estil. Quins us agraden més? Preferiríeu convertir-vos en rat-penat o udolar a la lluna plena?

Per cert, parlant d’udolar, en aquests moments estic dibuixant l’escena que el professor Lupin es transforma, al Harry Potra 3! Espero acabar-lo aviat i portar-lo a impremta, per a que tot estigui llest pel saló! Ai quins nervis! Si tinc temps us posaré algun teaser :)