Sempre m’han sorprès els protagonistes de les històries, que quan ve un desconegut  i els hi proposar fer una missió molt important per la pàtria, i diuen que sí, així, com si es tractés d’anar a comprar el pa al costat de casa. Què passa? Que no tenen res més a fer? Que no tenen obligacions? Que no tenen feina ni una hipoteca que pagar? No! Ala, tots s’apunten a la missió, i viatgen a l’altre punta del món, així, per tot el morro. En fi… queden 6 dies.

Avui al zàpping trobeu coses tant importants i transcendentals com l’hamburguesa més gran del món, un sudoku de hampsters, un ram de roses de tardor, fotos artístiques, ossets que es tiren pets, publicitat creativa, i un fotimer de youtubes curiosos (per cert, ara podriem dir googletubes)! Apa, aneu i doneu un cop d’ull.

I després, un cop ja tingueu el puntillo del freakisme, aneu als fòrums, que avui ja arriben als 490 temes! Entre tots ells, i amb la proximitat del Saló del Manga, han revifat molt els de fanzines, animes, i pròpiament mangas. Podeu parlar sobre manga i anime en general, o de títols com Full Metal, Bleach, o els clàssics One Piece, Naruto o de la seva paròdia Raruto. Pel que fa al saló, aquí teniu el fòrum general, per quedar, i aquí un sobre quin és el millor dia per anar-hi! Per mi personalment el millor dia és el primer (per tranquil·litat) i el dissabte (per freakisme).

Tot i així, si no ets gaire otaku, sempre pots passar-te per altres fòrums més golosos, com el dels jocs verds, ties al poder, el que volen ells, el que volen elles, o directament donar un cop d’ull al temàtic fotoblog del Ferran, que avui ens explica una festa molt particular, o el de la Sònia i la MiA, ara protagonitzat pel morbo, que repassa el morbo deuvosguardenc.

I per cobrir la demanda més geek, l’Adriatip ens explica on trobar jocs de Nintendo per jugar online, la compra de Youtube per part de Google (ja era hora), o altres Tecnovetats!