Cinc dies, i cinc cèntims

Ah, sí… pagant Sant Pere canta! I el Gran Conseller del zitis (la raça semblant als humans), conegut com a Nakki, l’ha encertat de ple. I és que un càrrec de funcionari, ja sigui a Ki o aquí, sempre és un actiu molt valorat! I tan sols falten 5 dies per a que se sàpiga de què va el projecte-missió-dia K.

Però avui passen més coses! Segons el nostre calendari deuvosguardenc, avui en Gallina (i cito les seves paraules) va a Croàcia a fer un missatge de solidaritat amb els nens orfes (i promocionarà l’us del DVG a les escoles, instituts i universitats…). Doncs molta sort, gallina!! I a tots els altres, ja ho sabeu! Si voleu afegir les vostres cosetes al calendari, feu-ho des d’aquí!Home Page

I en ple Festival de Sitges, en Jan ens fa arribar una crònica! ! Ha trobat accés a Internet, i s’ha pres una estoneta per parlar-nos del Laberinto del Fauno, The Host, Brick, La Hora Fría, The girl who leap trough time, Wait till you’re older, i moltes més. Doneu-li un cop d’ull!

En els fòrums, segueix l’activitat manga, degut a la proximitat del Saló. Sembla ser que la majoria de deuvosguardencs quedaran dissabte, i s’està comentant la possibilitat de dinar o sopar tots junts. Jo la veritat és que em vaig bastant segrestat a l’stand, però faré el que podré! Evidentment, el fòrum del dia K està molt concorregut, i cadascú hi diu la seva, per molt sonada que sembli. Si voleu que us doni pistes, podeu descartar totes aquelles coses relacionades amb sectes, hecatombes, desastres nuclears i morts massives. Els últims missatges intenten desxifrar el mític missatgeMe mu ge ganba? Ullabi malah!“, però no se’n surten, així que us donaré una pista. El número clau, és el 7!

I en el zàpping, podeu trobar-hi els 130 aliments més sans del món, un pel de mosca augmentat 5.000 cops (ara les mosques us faran més fàstic encara), un grup de cantaires la mar de curiós, coses de google, pixels de ping pong, tecnologia punta, jocs estranys per a nens, i a la nit, versió xxxaping!

I jo desapareixo per avui, que estic totalment immers en el món del Harry Potra 3! Ah, per cert, recordeu que fins diumenge encara podeu donar idees pels nous personatges del Harry Potra 3! I qui vulgui dir els del 4, 5, o 6, pos cap problema, també pot!! :D