Tot plegat són 4 dies…

Diu la cultura popular que s’ha de viure la vida, que són quatre dies. Quatre són també els mosqueters (jo sempre he contat en Dartagnan, mai he entès perquè no el compten), i quan hi ha poca gent en un lloc, es diu que hi ha quatre gats, igual que el mític bareto de barna. Ens posaríem a revisar el número quatre, i el trobaríem a tot arreu. Des dels quatre punts cardinals, a la cadena cuatro, passant pels quatre evangelistes o els quatre per quatre.

De fet, el quatre és el meu número preferit (quina tonteria tenir un número preferit). En tot cas, ara per ara són quatre els dies que falten pel gran moment. I com diria en NakkiMe mu ge ganba? Ullabi malah!

En aquests moments estic en ple Harry Potra, fent en Seriós (Sirius pels puristes). Encara no us diré qui ni com és, però us avançaré que en algun moment, un deuvosguardenc l’ha proposat en els fòrums del Harry. O sigui que si esteu avorrits i voleu passar l’estona d’aquest dia tant plujós, ja sabeu què fer (per cert, en Peter Petegrew encara no l’he fet… s’accepten idees fins diumenge). I si aquest fòrum no us interessa, sempre podeu revisar el fòrum d’aquelles cançons que “t’arriben”, o el dels jocs verds, com el típic de la manta, on el que pringa acaba en boles. Tot un clàssic! Però si tu només vols saber què fan els deuvosguardencs en un plujós dia de festa com avui, aquest és el teu fòrum!

El que no fa festa és el zàpping! I és que avui hi trobareu tecnologia, els millors llocs de treball, abraçades gratuïtes, famosos esqueletitzats, lavabos alternatius, youtubes i altres freakades!! Ah, i si el que voleu fer és guanyar pasta, l’Adriatip ens explica com en el Tecnovetats. L’invent es diu GreedTube, i consisteix en guanyar dinerons posant vídeos a través del nostre compte d’Adsense. Interessant!

I ara piro, que tinc al Seriós-Sirius a mitges. Està quedant molt guapo! Recordeu que si el voleu veure, us heu de passar pel nostre stand del Saló del Manga del 27 al 29 d’aquest més!