La Hermione deixa Harry Potter…

Demà passat no, l’altre. Així és com ho diem a casa, de tota la vida. Aquest dilluns, just després d’aquests dies mig festius, serà el mític dia K. El comptador, que va començar ara fa uns 170 dies, ha anat avançant poquet a poquet, per arribar al 3. Jo particularment estic dels nervis! I a més, no oblideu que demà passat… The Big Spoiler!

I mentre arriba el gran moment, repassem les entrades del nostre calendari deuvosguardenc! I és que avui comença la Bcn Party! A la bcnparty es reuneixen joves creadors d’art audiovisual (anomenat demoscene) de tot el món per competir, compartir i gaudir del pur ambient de l’escena. Durant 3 dies la creativitat, l’esforç i l’art es concentren a Barcelona per demostrar a la comunitat audiovisual que l’escena continua molt viva i potent.

A més a mes, a la secció de DVG pels puestos, afegim una curiosa matrícula DVG, on hi diu JUN. Us asseguro que no és pas la meva moto. Això ens ho ha enviat la Txell [bOletaire43], o sigui que si voleu li podeu preguntar. Per cert, això de JUN a què deu fer referència?

Més coses! Avui en el Zapping, trobareu art en llauna, llançagranades, cargols humans, iCoixins, kits de lectures nocturnes, fotos estranyes, youtubes, i en general, coses pels puestos.

I després, sempre queda la opció de donar una volta pel fòrum… m’heu donat forces idees tant pel Peter Petegrew, com per les transformacions el Lupin o del Sirius. Fins dijous podeu seguir donant idees boges aquí! Apart, podeu parlar del mític Me mu ge ganba? Ullabi malah!, que porta de cap a tothom! Segurament dilluns quedarà resolt! Però també podeu parlar de coses normals, com les coses que es troba l’Eli, les coses que es troba el Ferran, o les que es troba l’Adriatip, que segurament no són tant porno, però seran més geek, com poden ser l’iPod vermell, el joc del clip de l’Office, o els calçotets de Nintendo.

Ah, per cert… ahir em vaig quedar fins les 4 de la nit fent el Harry Potra, i estava tant cansat, que vaig dibuixar una escena tant xorra, que aquest matí no me’n recordava haver-la fet! El més bo, és que m’ha fet riure moltíssim, i la deixaré en el còmic final! Quines coses té la són, eh? Ah, i parlant del Potra… sabíeu que la Emma Watson, o sigui la Hermione deixa la saga? Sí, sí… la empollona abandona! Diu que ja no vol fer més pelis de mags. Argh! Quina tia més estúpida, no¿? Amb el que donarien tantes per tenir aquesta oportunitat! Quan acabés la saga, ja no hauria de treballar mai més de la vida!