DOS DIES! O_O

Ah sí! Al Nakki li passa igual que a mi. Té ganes de dir-ho, però encara no pot. I és que tan sols falten dos dies (48 hores!) pel dia K! I el que és més, només falta un dia (24 hores!) pel Gran Spoiler, gràcies al qual, els més espavilats, ja sabran de que va tot plegat. Com a mini spoiler us puc dir que el dia K serà un motiu més perquè us apropeu al Saló del Manga a finals de mes!

Avui, tots aquells (que com jo) no heu marxat de pont, podeu passar-vos pels fòrums a parlar de tot una mica. Des d’un estrany augment de visites del DVG, a la mítica peli del Laberinto del Fauno que varen estrenar ahir. Val a dir que els que l’han vist o bé diuen que està molt bé, o bé que és una puta merda. En Jan per exemple, diu que és caca. També s’ha obert un fòrum dels Simpson, un del Last Exil, o fins i tot un del mític… Alf! I no dic el Poier, sinó l’extraterrestre!

Al zapping, d’altra banda, hi teniu una curiosa actuació que als fans e One Piece els hi recordarà a la Nico Robin, fotos amb efectes òptics, les millors intros dels Simpson, publicitat pectoral, mares i fills, rentats de cotxes exòtics, i altres freakades de tota la vida.

I ara si em permeteu, faig mutis, que he de preparar el Gran Spoiler de demà, i acabar el Pres de Pèl. Espero que demà el tindré del tot fet! Ja sabeu que aquí teniu els fòrums oficials del Harry Potra! Recordeu que al Saló del Manga (aquí teniu el fòrum de la quedada deuvosguardenca) trobareu les tres parts!! Aprofiteu, els tres dies del saló, que després és molt xungo trobar-lo!!

PS: Demà, última entrega
de la Cabra Secreta!!