DEMÀ!

Demà, demà, demà! Ole, ole, ole!! Demà és el dia K! Ostis quins nervis! I avui serà el Gran Spoiler, gràcies al qual, molts ja sabreu què us anunciaré demà!! Què? Com? Que quan faré el Gran Spoiler? Ah, pos no sé… d’aquí a un ratet… a la tarda, com sempre ;). Però serà un altre post… especial i únic per l’spoiler. Ara el que hem de fer, és parlar d’altres coses! O sigui que som-hi!

Per començar, i tal i com us vaig prometre ahir, aquí us penjo les tres últimes pàgines de Harry Potra i La Cabra Secreta, més dues pàgines extres, d’entrevistes amb els actors, directors, productors, guionistes, maquilladors, i tota aquella penya que surt a les lletres de les pelis quan s’acaben :)

I ja ho sabeu… si us han agradat les dues primeres entregues de la saga, ja podeu anar reservant un dia a la vostra apretada agenda per trobar-nos al Saló del Manga (webfòrum), per pillar la tercera part: HARRY POTRA I EL PRES DE PÈL! La setmana que ve ja us posaré algun teaser. Evidentment, comptarem amb la presència i la mega col·laboració del Jan, que ens enlluerna amb les seves portades i sorpreses a l’interior!

I després passeu-vos pel fòrum, que apart de parlar molt tant del dia K com del Harry Potra, podeu comentar altres coses. Tot i que ara per ara, hi ha un fil força interessant. És respecte la noticia que vam donar l’altre dia,  sobre la desició d’Emma Watson de deixar la saga de Harry Potter. I aprofito per preguntar-vos… si haguéssiu d’escollir una nova Hermione… quina actriu posaríeu?

I per acabar, el còmic recomanat de la setmana! Aquest cop, en Jan ens explica la història d’un fanzinero que va fer el salt al món editorial seriós. JM Ken Niimura, un hispanonipó de Madrid, ens presenta “Historietas”, de la ma de Recerca Editorial. Una curiosa mescla de generes on no falta ni humor, ni drama, ni metàfora! (Això últim no se què vol dir, però ho ha dit el Jan, que és el que en sap!).

Apa, fins la tarda! Waiting for Spoiler!!