El Gran Spoiler

Bé, senyors… demà és el dia K! I us heu ben guanyat el Gran Spoiler. Aquí va:

Molts són els cops que en el nostre fòrum de literatura hem parlat de les sagues que us agraden. Des del clàssic Harry Potter de la Rowling, a les Bruixes de Carranza, les Crónicas de Idhun de Gallego, o el mateix Eragon de Paolini. Però fixeu-vos que totes elles tenen una cosa en comú. Totes s’acaben!

Evidentment que tot s’acaba en aquest món, però el que vull dir és que només queda un Harry Potter per tancar la saga, al igual que l’últim de la trilogia de les bruixes, l’últim de Idhun, i l’últim d’Eragon. I després… res! Bé, això de res no és del tot cert, ja que segurament apareixerà una nova saga, tant bona o millor, que prendrà el relleu d’aquestes, i que ens enganxarà a tots. O al menys això és el que acostuma a passar…

Juguem a suposar coses sobre la nova saga? Va, serà divertit!

Suposem que estigui plena de fantasia, d’emocions, d’intriga i… d’humor. I ara… suposem que tingui un llançament internacionalsuposem que ja s’hagi traduït en un fotimer d’idiomes! Sí… i ara suposem que… que… no tingui un autor. Suposem que en té… dos… i que en breu iniciaran una gira mundial. I ara suposem que… uhm… que són… catalans. Sí, això mateix! De la nostra terra! I si també suposem… no sé… per exemple, que tots els deuvosguardencs els coneixeu… en persona… als dos? Fins i tot podriem suposar que sou els únics en el món en saber l’argument de la saga! Uhm… i si suposem que tot això… no és massa suposar…?

…demà, dia