KADINGIR

Deuvosguardencs, avui és un dia molt especial. Tinc tantes coses a dir, que no sé per on començar!

Finalment, després de gairebé dos anys de feina en silenci, tot plegat surt a la llum. Tinc el plaer de presentar-vos… KADINGIR!

El Ceptre de Zink és la primera novel·la de la nova saga de literatura juvenil que conquistarà als lectors d’aquest gènere. Si us agrada endinsar-vos en móns fantàstics, conèixer personatges carismàtics, i descobrir una nova realitat paral·lela a la vostra, esteu de sort, perquè les cròniques del planeta Ki que la Mercè i jo hem preparat, tenen tot això i molt més!

Tal és l’interès que ha despertat la saga Kadingir en tot el món, que el llançament europeu de la novel·la, anirà seguit per l’asiàtic (aquest Nadal), i l’americà (2007).

Roca Editorial, serà qui el publicarà no sols a Europa, sinó que també a EEUU, Mèxic, Colòmbia, Chile, Uruguay i Argentina. D’altra banda, l’editorial coreana Woongjin Think Big serà la que farà arribar la nova saga al mercat asiàtic, aquest mateix Nadal.

Les cròniques de Kadingir s’inicien en un moment molt important en la història del planeta Ki. La successió de la reina dels Zitis. Nirgal Sata, que fins ara ha ocupat el tron, ha de passar el relleu a la seva neta Ishtar, una nena ben poca-solta, amb gran imaginació, poc sentit del ridícul i un humor d’allò més irreverent, filla d’una parella d’artistes bohemis.

El problema és que l’Ishtar viu a La Terra, feliç i contenta, sense saber res del que l’espera. Ella, a l’igual que els seus pares, no sap res del planeta Ki, ni del seu llinatge. Tot i així, quan tot surti a la llum, s’ho prendrà molt i molt bé. Tant, que…. en fi… millor no fer spoilers! ;)

Si voleu saber-ne més coses, www.kadingir.cat és on heu d’anar! Allà estareu informats de la gira que farem la Mercè i jo, podreu consultar el Lexicon del Gran Conseller, participar en el fòrum, i en general, estar enterats de noticies, concursos i altres novetats que envolten la saga.

Ara ja tan sols desitjo que vosaltres gaudiu, us emocioneu i rieu tant llegint-lo, com nosaltres escrivint-lo! Ah, per cert… per acabar, la cirereta del pastís! (si és que us agraden les cireretes). Senyors i senyores… en aquests moments, ja s’està elaborant… el guió de la pel·lícula!