El dia després!

Sí, efectivament, la Mercè i jo som tant rics, que ja no faig tires còmiques. En aquests moments estic en el meu nou vaixell, dirigint-me a una illa que m’acabo de comprar, com els actors famosos, per gaudir d’una nova vida de multimilionaritat….

Ah, no, no! espereu… en realitat hem anat tot el dia de cul, com sempre, de casa a la ràdio, de la ràdio a l’editorial, i de l’editorial a contestar els vostres mails (per cert, gràcies a tots, sou de puta mare i contestarem a tothom), dels mails a acabar Harry Potra (per cert, JA l’hem acabat amb el Jan), i llavors a parlar amb els de COM ràdio, per veure si podem fer un programa en directe des del Saló del Manga. Estigueu al tanto amb el que s’anirà publicant a la web de kadingir, perquè en breu anirem apareixent a ràdios, teles i revistes.

I ara, passo a contestar preguntes dels comentaris, fòrums i mail!!

1. Sí, evidentment que segueixen les tires còmiques! I tant! Cada dia! I no tan sols això, sinó que en els propers dies coneixereu els entrecijos de la Mercè i meus, tot escribint les cròniques que en Nakki ens ha demanat. I el PDP tornarà en breu!

2. Sí, al Saló del Manga firmarem llibres, per suposat! Quina mena de deuvosguardencs seriem si no ho féssim? No som pas autors d’aquells rancis! Sóm dels de bona gent! I sí, també hi haurà els 3 Harrys!

3. La Guia del Planeta Ki no ha arribat a totes les llibreries, í a alguns de vosaltres no us l’han donat amb el llibre, però no us preocupeu, perquè és gratuïta per a tothom. Podeu demanar-la quan arribi. No cal comprar-la amb el llibre, sinó que podeu demanar-la per la patilla. En principi, el llibre ha d’estar a TOTES LES LLIBRERIES, fnacs, cortes inglesses, Carrofours, i Alcampos (Balears i Andorra també). Si no hi fos, demaneu-lo! Digueu-li all llibreter de torn que ho distribueix UDL Libros, els mateixos que distribueixen Eragon. I si el voleu pillar per Internet, també ho podeu fer a traves de la web totselsllibres.com.

4. Tots aquells que vulgueu que incloem la llibreria/biblioteca/cole del vostre poble o ciutat a la gira que fem per Catalunya, que ens enviin un mail, indicant el nom de la llibreria/biblioteca/cole  en qüestió, i si pot ser el telèfon, i li passarem a la nostra editora, per a fer el bolo corresponent. El nostre lema és CAP POBLE SENSE BOLO! (bueno, vale, me’l acabo d’inventar) Però estarem encantats de venir a tots els bonics indrets catalans.

5. Quants llibres té la saga? Ah, és un gran secret que descobrireu si seguiu llegint les tires dels propers dies :) Però us puc dir que no són ni dos ni tres… ni quatre…. si voleu fer apostes, aquí teniu els fòrums de Kadingir!!

I ara desapareixo, que demà tenim un dia molt ple! Com sempre, ja sabeu que teniu el zapping i el fòrum funcionant a tota màquina, i una especial menció al Jan, que avui ha fet el primer post d’una sèrie en els que penjarà els esbossos de Kadingir, que va començar a fer desinteressadament, amb molt entusiasme, fa més d’un any, quan començava tot plegat! Gràcies Jan, per tot el temps dedicat!!