Preparant el Saló del Manga!

És molt dur ser professor d’història i que et demanin resumir una successió tant complicada com és la de Nirgal en 85.000 paraules. Però cap problema, al final vàrem poder! Ara estigueu al tanto, que durant els propers dies anireu veient el “como se hizo”. Demà la Mercè i jo tenim un esmorzar de premsa, que és com una roda de premsa però tot esmorzant. Aniran periodistes intrèpids, reporters dixaraxers, suposo. Ja us ho explicaré!

Avui als fòrums hem creat el fil d’esports dins d’Oci i Entreteniment, ja que sembla ser que hi ha prous temes com per que vagi solet. Si creieu que hi ha algun fòrum que es pot afegir (o treure), envieu un correu electrònic, que ho afegirem! I ja que parlem dels fòrums, podem fer esment a l’interessant quin deuvosguardenc us emportaríeu a una illa deserta. Opinions per tot! I també moltes opinions diverses són les que hi ha als fòrums de Kadingir sobre quin director o actors podrien fer la peli… endavant! Digueu la vostra!

També val la pena que us passeu pel zapping, on avui veureu un munt de youtubes, la sopa més gran del món, elements estranys, anuncis creatius, i coses d’aquelles d’horari protegit.

I atenció, que justament avui he portat el Harry Potra 3 a impremta (en breu us posaré un teaser) , i ves tu quina casualitat, avui m’ha arribat el sobre del Saló del Manga on em diuen on estarà el nostre stand! Com sempre, aquí us ho resumeixo:

Recordeu que això està a la Farga de l’Hospitalet!