Escriure un llibre a 4 mans

Escriure un llibre a quatre mans és una cosa molt divertida, sempre i quan les altres dues mans siguin compatibles amb les teves. Jo en aquest cas he tingut molta sort, perquè amb la Mercè tenim un tipus de narrativa molt semblant. Ens agrada ser clars, directes i molt visuals, sense frases rocambolesques i paraules de 8 síl·labes.

Tot i així, al principi, quan no ens coneixíem del tot, no ens en fiàvem gaire dels possibles “retocs” que un podia fer al text de l’altre (bé, sobretot jo, que sóc un tiquismiquis, que no sé com m’aguanta), però a mesura que vam veure que érem tant compatibles, el ritme d’escriptura va anar avançant molt més ràpidament.

Avui hem tingut un esmorzar de premsa. Bàsicament és com una roda de premsa però en petit comitè i tot més acollidor. Hi havia EP, EFE i ADN. Tots molt agradables i simpàtics, hem estat esmorzant mentre la Mercè i jo els explicàvem coses de Kadingir, i els responíem les preguntes que ens feien. Després hem estat repassant la gira, i hem datat les entrevistes dels propers dies.

I ara, una sorpresa! Tinc tres entrades dobles pel Saló del Manga, per a regalar-vos!! Si les voleu, heu de fer un post en aquest fòrum dient quin és (o ha estat) el vostre manga preferit. Només val contestar més d’un cop, eh? Que ens coneixem! El sorteig serà amb algun sistema extern al DVG, per a que tothom pugui comprovar que no hi ha tongo! ;)

Ah, per cert… recordeu de mirar el zàpping, plè de coses curioses, els ligues del Ferran, i les novetats tecnològiques de l’Adriatip, que avui ens sorpren amb un disc dur de lego, la festa Firefox 2.0, MP3 que fan massatges, i en general, altres Tecnovetats!