Corte Inglés i Harry Potra 3

Si és que soc un maniàtic. Què voleu que us digui, això va com va. Si només fos escriure el que em dicten, encara. Però pensar i escriure un text mentre tens dos ulls clavats darrera, em fot nerviós. Tal i com us dic, és com fer pipí. No em surt. És per això, que des del principi, la Mercè i jo vàrem decidir escriure el llibre cadascú des de casa seva. No us perdeu els propers dies, que us aniré explicant el procés creatiu.

Avui l’editorial ens que farem unes jornades de firmes de llibres a el Corte Inglés. Serà una mena de sessió maratoniana de tres dies a tots els centres Barcelona i una altra de tres dies més des als de Madrid. Anirem amb la roba típica kiita i farem una conferència sobre el planeta Ki. Si veniu us entregarem una Guia del món de Ki. Ah, per cert, he vist que ara fan un 5% de descompte si el pilleu per Interné.

Però ara centrem-nos en una altra creació, molt més impresentable, irreverent, i simplistaHarry Potra, que ja està a punt de caramel!

Ja sabeu que si el voleu, el podeu trobar al Saló del Manga, a l’stand número 20!! I que si voleu entrar per la patilla, sense pagar entrada, podeu aconseguir tres entrades dobles que sortejarem entre els que feu un post en aquest fòrum. El sorteig serà dilluns, dimarts i dimecres amb la combinació del TRIO! Si us fixeu, els missatges del fòrum estan numerats. Doncs s’emportarà les entrades el que tingui el missatge amb el mateix número.

En cas que surti un número massa alt, eliminarem les centenes. Per exemple, si surt el 728 i només hi ha 232 missatges, eliminarem el 7, i el premiat serà el missatge 28. El dimarts el mateix, i el dimecres igual. En total, tres entrades dobles, que són 6 persones. Us estalviareu dinerons, i cua (que sempre fa molt de pal). Ja sé que aquest sistema beneficia als 100 primers. Pos millor per ells.

I mentrestant, avui podeu passar-vos pels fòrums (ojo que hi ha el nou fòrum FRIKADES), on podeu parlar del que us passi pel cap. Últimament ha tornat la història interminable, les parides, i la literatura. I pel que fa al zàpping, avui trobareu fotos curioses, cotxes voladors, publicitat a la sorra, menjar alternatiu, patinatge sota un camió, i d’altres coses típiques de tota la vida.

I per arrodonir el dia, he afegit una matrícula deuvosguardenca que m’envia la Darketah, i un Super Jun 20% que la Nuitari va trobar en un supermercat asiàtic… ves quina cosa!
Què coi deu ser, el Jun?