Una setmaneta pel Saló del Manga!!

Ah, sí… una de les primeres coses que vaig aprendre en aquest bonic procés creatiu, és fer capítols curts! I és que quan pillo l’ordinador, i començo a teclejar, no tinc aturador, que diria el Clos! Penseu que hi ha tantes coses interessants per explicar, del planeta Ki, que se’n podria fer una enciclopèdia! Per cert, des d’aquí una salutació als llibreters de La Tralla, de Vic (clickar foto per ampliar) que són maquíssims. Espero que anirem aviat a fer l’exposició!

Més coses!! Només queda una setmaneta pel Saló del Manga! Ole, ole! Espero veureos a tots allà! Recordeu que serà els dies 27, 28 i 29 d’Octubre, que estarem a l’stand número 20, i que si voleu entrar-hi de gratis, només heu de dir quin és el vostre manga preferit en aquest fòrum. Sortegem 3 entrades dobles entre les respostes! I atenció, perquè el dissabte dia 28, al matí, estaré a l’stand COM RÀDIO, fent un programa en directe. Allà farem un concursillo, i regalarem coses pels puestos. Ja us aniré detallant el tema!

A més a més, avui ampliem la galeria pelspuestos! D’una banda, la Harry_007 ens envia una mítica foto per la pasarel·la de MODA GHHHNY! Joley, joley! Moltes gràcies!! I a més a més, la Rocio ens envia una nova matricula DVG! Moltes gràcies a tu també!! Poc a poc, la galeria va creixent! Un dia d’aquests n’haurem de fer una exposició!!

Pel que fa als fòrums, el cap de setmana ha arrencat amb força la temàtica de la tele!! Començant pel brutalment sincer House, i tot passant per Anatomia de Grey (on es parla de les edats REALS dels actors), també les series de ciència ficció com Invasió tenen el seu fil.

La temàtica dels dibuixos o l’anime no es queda curt, i val la pena destacar els comentaris de One Piece (ojo spoilers), l’irreverent Padre de familia, o un monogràfic de mangues d’esports. I evidentment, no poden faltar els clàssics… en aquest cas, el mític ALF, o l’inimitable Món d’en Beakman! Uaaala, el recordeu? Mitic Beakman!!

Bé, i ja no m’enrotllo més. Ja sabeu que podeu passar pel Zapping, on veureu USBs d’aquells típics raros, el trukill de l’almendrukill, hotels que són coves, envelliments forçats, pantalles empotrades, i altres freakades. I si no en teniu prou, passeu pel Tecnovetats, on hi trobareu cusiosos complements pel vostre iPod, el joc dels polítics, o fins i tot un purificador d’aigua portàtil. Déu n’hi dó! I com diria l’apreciat Beakman… patapím, patapam… pataAdéu!