La frikada més gran que heu fet?

I aquest va ser el límit que ens vam marcar. 10 pàgines. I la veritat és que trobo que així queda molt bé. M’agraden els capítols curts, perquè sempre et quedes amb les ganes de llegir-ne un de més. I així, capítol rera capítol, com qui no vol la cosa, et llegeixes els llibres sense gairebé ni adonar-te. En canvi, quan veus capítols llargs, a vegades no els comences perquè veus que no tindràs temps d’acabar-los… i la veritat és que deixar un capítol a mitges és un rollo.

Per cert, avui en Jan ens delecta amb els seus nous esbossos de Kadingir, en aquest cas sobre el títol. Com podeu comprovar, va fer un munt de variacions sobre la mateixa idea. Tot un artista! A més a més, avui ens parla de Vendetta i Sandman, dos clàssics contemporanis sobre els que podeu discutir al fòrum de còmics!

Recordeu que demà comença el sorteig de les 3 entrades dobles per anar al Saló del Manga. Se sortejaran amb la combinació guanyadora del trio, i que per participar només heu de postejar un missatge a aquest fòrum. Només val postejar un cop! Per cert, si voleu quedar per anar al Saló del Manga junts, podeu fer-ho en aquest fòrum. Sembla ser que el dissabte serà el dia més friki de tots, apart del més concorregut, i que farem una trobada-dinar-de-ramen tots assentats por ahi (per cert, assentar-se té algo a veure amb ass?).

I ja de pas faig una crida a tots aquells que estigueu preparant un fanzine pel Saló del Manga. Estic preparant un post on els mencionaré a tots. Si sou deuvosguardencs, i n’heu fet un, envieu-me un resum i la portada al mail, i us l’anunciaré per a que tots ho sàpiguen.

Per acabar, voldria destacar un nou fòrum que ha obert la Mayura, on us pregunta quina ha estat la frikada més gran que heu fet a la vostra vida? I les respostes són realment sorprenents. Des de posar-se al mig de la rambla, mirant una tele desendollada, a passejar-se amb paraigües en un dia de sol, conduir un carro del Carrefour com si fos un Caza Jedi, o directament robar-lo per fer curses. Realment, sou molt freakies eh? El proper cop, perquè ni ho filmeu i ho poseu al youtube??

PS: Yepahh! Atenció la porra
MADRID – BARÇA del fòrum!!