Concurs entrades pre-estrena ERAGON

Aquesta és el tema del dia, i l’Avi Jaume havia de dir-hi la seva… però no és la única noticia, sinó que n’hi ha d’altres. Parlem de Kadingir, que aquest cap de setmana ha aparegut en diversos mitjans de comunicació. A més a més, la web oficial de fans d’Eragon a Espanya, ha organitzat un concurs per assistir a la pre-estrena de la pel·lícula i guanyar una edició de luxe, per a tots els lectors del Ceptre de Zink. Veus que bé?

Pel que fa al Harry Potra 3, avui l’he anat a buscar, i ja el tinc aquí, amb mi! Ole, ole! La veritat és que ha quedat la mar de cuco! Però us he d’avisar d’una cosa… i és que aquest cop tot plegat és una anada d’olla impressionant. Tal que així:

I entre hipogrifos i gallifantes, anem a parlar dels fòrums! Concretament pel fòrum del sorteig de tres entrades dobles pel Saló del Manga. Recordeu que ho farem amb la combinació del TRIO! Aquell a qui li toqui, que m’envií un mail per veure on quedem per a donar-li l’entrada doble. Demà i demà passat, farem el mateix.

I dijous jo aniré la mar de feliç i content a muntar l’stand, perquè el divendres estigui a punt! Fixeu-vos que aquest cop no tenim l’escenari davant, sinó darrera! Al menys els crits dels friquis cantaires no ens vindran directament! Bé, apart del tema manga, avui als fòrums també es parla de castellers, videojocs, còmics, i mooooltes altres coses.

Apart, avui la Darketah ens envia un a bonica obra artesanal DVG de casa dels seus padrins, que col·loquem ràpidament a la galeria! A més a més, en Ferran ens explica coses sobre les pomes,li.jpg i en el zàpping podeu trobar un parell d’utilitats musicals força interessants.

D’una banda, Pandora, una ràdio que s’adapta als teus gustos, i de l’altre Lyricwiki, una wiki que pretén recopilar les lletres de totes les cançons del món! Un parell de bones webs d’aquelles que acabes utilitzant. Apart, evidentment, hi ha un fotimer de parides, freakades, youtubes i altres.

I ara vaig a impremta a portar la mítica I SI CALLES LA BOCA? Però abans de sortir disparat, us recordaré que actualment tinc informació de 3 fanzines de deuvosguardencs. Si vosaltres també en feu un, i voleu que en faci propaganda, envieu-me un mail amb la portada i un petit resum!!