Ràdio i tele al Saló del Manga

Sabeu aquells dies que tens pensat fer una llista de coses, i al final no has fotut res del que hi havia, tot i que no has parat? Doncs avui m’ha passat a mi. Però almenys he pogut aprofitar el dia, i ja us puc avançar que aquesta setmana sortirem en diversos mitjans de premsa escrita… ja us aniré avisant. Per cert, algú ha sentit l’entrevista de Ràdio Andorra?

Més coses… tema Saló del Manga… aquest cop serà força sonat. Hi haurà dues activitats estrella. Un programa de ràdio, i un reportatge! Us en faig 5 cèntims (d’euro):

PROGRAMA DE RÀDIO: En directe, el dissabte de 12.00 a 13.30, des de l’stand de COM RÀDIO. Farem concursillo, connexions en directe, i portarem al grup Fulanitos de Tal, als que els farem una entrevista. Tot molt maco. Molt!

REPORTATGE: Una gran professional del món de la tele, actualment regidora i productora de programes de Localia (ma germana), farà un reportatge dels 3 dies del Saló del Manga (més el dia de muntage). Després el passarem en algunes teles locals, i al Youtube, per a que tothom el pugui veure. Serà el… “Making off… DVG al Saló del Manga!”

I encara tinc més idees a mitges… algunes les aniré dient durant la setmana, i algunes les desvetllaré allà al saló… estigueu al tanto! Ah, per cert, ahir l’entrada doble se la va endur la Mònica! Moooltes felicitats! Mònica, envia’m un mail, per quedar allà al saló, i fer-te entrega de les entrades. I els altres, ja ho sabeu… deixeu un missatge al fòrum si voleu participar al sorteig.

I ara desapareixo ràpidament que he d’acabar un parell de coses per aquest bonic però intens cap de setmana. Recordeu de passar pel zàpping, avui ple de tempestes, mòbils amb mirall, Jackie Chan porno, mandos estranys, i tot de freakades més. I després al fòrum, on avui es segueix parlant de les frikades que heu fet, dels fanzines del saló, i de les sentades-dinar del dissabte i del diumenge! Ole, ole i oleeee!