Demà… Saló del Manga!

Sí, ja ho sé. Tot plegat és una paranoia… DVG barrejat amb Harry Potra, barrejat amb Kadingir. Una cosa estranya i caòtica… però és la forma de dir-vos que us prepareu pel nou Harry Potra, ja que tot i que la història té més coherència que el Harry Potra 2 (segons en Jan), és una anada d’olla, tot i que et fas un fart de riure (segons la Mercè).

Més coses… avui estic mot content perquè Kadingir surt al Capgros, que no és que sigui la BBC, però és la revista que llegim els mataronins per enterar-nos del que passa a la capital del Maresme, i ara em fa gràcia que surti la foto. Ves quina cosa.

Bé, pel que fa al Saló del Manga, heu de saber que ja està tot preparadet. L’stand ja està, els Harrys ja estan, el programa de ràdio que farem el dissabte en directe (especial manga), també té els guions a punt, i ma germana la càmera preparada! Aquest any serà moooolt xulo!

Pel que fa als fòrums, heu seguit donant idees pels futurs títols del Harry, i pels actors que podrien protagonitzar la peli del llibre. I a més a més, atenció perquè hem trobat a la mítica Berta Fontanals (recordeu el principi de la història, i l’anunci que va posar l’eLda?) Doncs ves per on, s’han trobat! La tal fontanals va veure la cerca massiva (això ho entendran els lectors de Kadingir ;) i ves tu quina cosa, al final ha donat resultat. Joley, joley!

Per acabar, aneu cap al zapping, que avui hi ha robots, pentinats, hosties, youtubes, i el tipis fricandó que el caracteritza. A més a més, no oblidessim que avui és el cumple del Hedwig, i que el diumenge l’elda i en kakashienc fan un mes. Oh, ves quines coses. Totes aquestes coses, i moltes més, al calendari deuvosguardenc!! Si vols afegir algo, ENDAVANT!!