Saló Manga 2006: DIA 1

Eiiiiiii, que el Saló del Manga ja ha començat!! Fuaaaaaas! I quin dia, mare meva!! Ha estat un no parar! Firmant Harrys, firmant Kadingirs, guies kiites, i fins i tot una samarreta!!! Gràcies, gràcies i gràcies a tots els deuvosguardencs! Demà començaré a penjar fotos!! Realment, si és veritat això que diuen que el divendres és el dia més fluix, no vull pas saber com seran les properes 24 hores!! Uoooooooooo!

Però bé, el Harry no és l’únic fanzine deuvosguardenc que podeu trobar al saló, sinó que en teniu d’altres! Aquest és el cas de Pigguts, de Robert Roure i en Pere Saguer que ja porten molt de temps en el món del fanzine, o el cas d’Entremettrum, on es representa amb qualsevol tècnica gràfica una paraula escollida a l’atzar. També podem destacar la feina de la Gemma Casas, amb Crepuscolo, on coneixereu la misteriosa història de Júlia!

I recordeu que demà de 12:00 a 13:30 farem el programa en directe a l’stand de COM RÀDIO. Apart, la resta del dia, evidentment, serem al nostre, firmalt, gravant, i preparant un bonic vídeoclip youtubero!! :D

Mentrestant, podeu anar al zàpping, per veure estatues rares, bessons de colors, arracades, disney nazi, youtubes, fricades, i una forma molt maca de carregar-se el cotxe. Si el que us va són les Tecnovetats, l’Adrià us il·lustra amb el mític teclat de goma, USBs personalitzats, o amb una útil llista d’antivirus gratuïts. Però si el que us va són les imatges, aquí teniu el fotoblog del Ferran.