Saló Manga 2006: DIA 2

Segon dia del saló… SUPERAT! I si ahir va ser un no parar, avui ha estat una bogeria total, absoluta i extrema… fins i tot han hagut de tallar l’accés al saló, i no deixaven entrar a ningú a partir de les 4 de la tarda! L’stand del DVG tenia una cua del copón, i la penya flipava!! Es pensaven que hi havia un autor japonès firmant, o algo així!! Les cabres secretes s’han exhaurit, i el Près de Pèl desapareix a tota velocitat!!

Però el remate final encara està per arribar, ja que demà vindrà el mega col·lectiu de Harry Potter Català, i ja serà una mena de col·lapse handemorik! Ole, ole! Moltes gràcies a tots els que heu vingut, i sobretot per la paciència que heu tingut fant a la cua de l’entrada com a la cua del DVG!! Per cert, si voleu comentar què us ha semblat el saló, aquí teniu el fòrum corresponent!

I apart dels Harrys i de Kadingir, avui també us destaco el fanzine de l’Oriol, un deuvosguardenc pels puestos!! Es titula Quin Tofu, i tot i que a la portada apareix una mena de Nakki, ha estat pura coincidència, ja que en realitat a l’interior hi trobareu una historia amb un argument original, parodiant al mític Takeshi Kitano, amb alguns personatges peculiars pel mig!

Bé, com que avui estic petat com una mala cosa, piro a fer nones, que encara em queden 24 hores més de friquisme en conserva, i passo el relleu a les seccions deuvosguardils. Comencem pel Jan, que publica nous esbossos de Kadingir al seu post especial pel saló, i fins i tot fa el teaser de HARRY POTTER I LES CALCES DE FOC, que sortirà pel Saló del Còmic 2007! I si amb això no en teniu prou, doneu un cop d’ull a la seva crítica comiquera de la setmana… ni més ni menys que Orn, una obra del gran Quim Bou que va recomanar en Gallina al fòrum de còmics!

I després, cap al zàpping, on hi trobareu informació sobre el canvi d’hora d’aquesta nit, salts mortals, milionaris, venjançes, coles adhesives, un curiós Michael Jackson, com obtenir cocacoles gratis, i fins i tot un precio justo rebotador, digne d’haver estat compilat pel Ferran. Apa, a disfrutar, ara que podeu! Fins demà!!